Medela Bröstmjölksuppsamlare silikon, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Medelas bröstmjölksuppsamlare i silikon är ett mycket användbart amningshjälpmedel som gör det enkelt att ta vara på bröstmjölken. Medelas bröstmjölksuppsamlare i silikon är dubbelt läckagesäker och försedd med en rem och en sugplatta. Tack vare detta går inte en enda mjölkdroppe förlorad – ditt barn får i sig allt! Bröstmjölksuppsamlaren, som hos en del andra tillverkare kallas silikonbröstpump, är enkel att använda och sätts på det ena bröstet medan du ammar från det andra, så att din naturliga utdrivning tas tillvara. - Dubbelt läckagesäker med både propp och lock. Försedd med clip-on-rem och säker bas med sugplatta – minimerar spill och ger trygghet vid användning. - Tyst, diskret och bekväm bröstmjölksuppsamlare i silikon som är enkel att använda och rengöra. - Säker för dig och ditt barn: Alla delar som kommer i kontakt med bröstmjölk är tillverkade utan BPA. Tillverkad av 100 % livsmedelsklassad silikon. Rymmer upp till 100 ml bröstmjölk.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Medan mamman ammar eller pumpar på ena sidan kan Medelas bröstmjölksuppsamlare i silikon underlätta genom att samla upp bröstmjölk som läcker ut på andra sidan.
    Varunummer 792629
    Varumärke Medela
    Leverantör Medela Medical AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 209,00 kr
  • 1 st. Bröstmjölksuppsamlare i silikon 1 st. Rem 1 st. Silikonpropp 1 st. Lock
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning