Medela Bhinlägg , 30 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Superabsorberande amningsinlägg för engångsbruk som är utformade för rikligt mjölkläckage och håller dig torr, bekväm och säker både dag och natt. Superabsorberande: perfekta för kraftigt läckage. Mjukt foder i naturfiber som transporterar bort fukt direkt och är skonsamt mot känslig hud. Superabsorberande kärna i polymer som fördelar vätska jämnt och håller kvar den. Yttre skikt i vattentätt material som skyddar kläderna. Utformade för att anpassa sig efter bröstets konturer. När din bröstmjölk rinner till, ungefär två till fyra dagar efter förlossningen, är det normalt att brösten läcker mjölk, oavsett tidpunkt på dygnet. Dina bröst håller på att ställa in sig efter hur mycket mjölk ditt barn behöver och hur mycket de behöver producera – och under tiden detta pågår kan de kännas fulla, läcka eller till och med spruta mjölk! Frekvent amning och/eller pumpning kan hjälpa, men det kommer förmodligen att hända att läckaget sker plötsligt, och då är dessa inlägg för engångsbruk passande.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Hygien är viktigt när du ammar, därför är Medelas amningsinlägg för engångsbruk individuellt förpackade så att du kan ha dem klara att användas i väskan när du är på språng. Och om du undrar hur ofta du ska byta amningsinläggen, så är det så ofta det behövs för att du ska känna dig bekväm – ta helt enkelt bort inlägget, kassera det och lägg i ett nytt och fräscht inlägg.
    Varunummer 759698
    Varumärke Medela
    Leverantör Medela Medical AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 40,80 kr
  • Fiberduk, mjukpapper, fluffmassa, superabsorberande polymer, vattentät film, lim
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning