Medel Soft Roll, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Medel Soft Roll är en professionell elektrisk fotslip för borttagning av hård och grov hud samt förhårdnader och ger lena fötter. Till fotslipen medföljer tre verktyg, två utbytbara sliprullar, en finkornig och en grovkornig samt en fast rasp under locket i botten av fotslipen. Slipen har två hastigheter, LED-ljus och uppladdningsbart batteri samt att mini-USB laddningskabel, adapter skyddskåpa och rengöringsborste medföljer. Kan användas både med batteridrift och nätansluten.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    Apparaten har ett uppladdningsbart batteri men kan även köras med nätsladden ansluten. Vid batteridrift, kontrollera att batteriet är tillräckligt laddat och att den valda sliprullen är korrekt isatt. Sätt på apparaten genom att föra startknappen till önskat hastighetsläge och påbörja sedan behandlingen. Använd den grovkorniga sliprullen för hårdare hud och förhårdnader och den finkorniga till mindre förhårdnader och för att jämna ut huden. Svåra förhårdnader kan förarbetas med den fasta raspen i botten av apparaten. Kontrollera alltid resultatet under behandlingens gång, detta är speciellt viktigt för diabetiker och andra personer med nedsatt känsel i fötterna. Stäng av apparaten eter användning och dra ur ev nätsladd ur vägguttaget om maskinen inte laddas eller används.

    Varunummer 794881
    Varumärke Medel
    Leverantör Atoma AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 599,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning