Medel Manicure/Pedicure expert, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Medel Expert elektriskt manikyr-/pedikyrverktyg är ett professionellt set för manikyr och pedikyr. Apparaten är lätt att använda för naglar både på händer och fötter men kan även användas för liktornar och förhårdnader på fötterna. För att garantera kontinuerlig styrka för bästa behandling, har den permanent strömförsörjning och kan köras i olika hastighet samt både med- och moturs för att passa både höger- och vänsterhänta. Den har avtagbar nätkabel, LED-ljus samt 6 st olika verktyg med olika form och egenskaper och även en praktisk förvaringsväska som medföljer.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    Kontrollera först att nätsladden sitter i väguttaget och att det valda verktyget är korrekt isatt. Sätt på apparaten genom att föra startknappen till önskat hastighetsläge och rotation beroende på om du är vänster- eller högerhänt. Påbörja sedan behandlingen. Använd de olika verktyget enligt instruktionen. Kontrollera alltid resultatet under behandlingens gång, detta är speciellt viktigt för diabetiker och andra personer med nedsatt känsel i fötter och händer. Efter behandlingen, stäng av maskinen och dra ur nätsladden ur vägguttaget.

    Varunummer 794886
    Varumärke Medel
    Leverantör Atoma AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 719,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning