M.A.N., 120 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

M.A.N. är en produkt för män över 35 år som ger mer energi, minskar trötthet och utmattning, stödjer musklernas funktion, bidrar till sexlusten och immunförsvarets funktion. M.A.N. innehåller bland annat bockhornsklöver, tribulus och maca som är välkända ingredienser för manlig hälsa. Precis som kvinnans klimakterium har mannen en övergångsålder som oftast börjar någonstans runt 35-40 års-åldern och innebär en mängd olika kroppsliga förändringar. Testosteronnivån i kroppen minskar, vilket ofta leder till både fysiska och psykiska besvär.

Vanliga symtom under den manliga övergångsåldern:

-Låg energi
-Minskad sexlust
-Minskad muskelmassa
-Humörsvängningar

M.A.N. innehåller bockhornsklöver, en ört som är väl beprövad i tillskott för män som traditionellt har använts för att reglera testosteronnivåerna. Tribulus och maca är växtextrakt som bidrar till normal sexlust och sexuell kapacitet.  Zink är en viktig mineral som bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet, till normal fertilitet och immunsystemets normala funktion. Magnesium bidrar till musklernas normala funktion. Vitamin B6, B12 och pantotensyra bidrar till normal energiomsättning och till att minska trötthet och utmattning.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
  • Mer information

    Rekommenderat intag: 2 tabletter dagligen i samband med måltid.

    Varunummer 687578
    Varumärke Great Earth
    Leverantör Great Earth Scandinavia AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 314,00 kr
  • Magnesiumsalter av citronsyra, bockhornsklöverextrakt (frö av Trigonella foenumgraecum), tribulusextrakt (rot av Tribulus terrestris), macaextrakt (Lepidium meyenii), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, dikalciumfosfat), stabiliseringsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa, rapsolja (härdad), klumpförebyggande medel (veg. magnesiumsalt av fettsyror, kiseldioxid), niacin (nikotinamid), selenberikad jäst, zinkcitrat, pantotensyra (d-kalciumpantotenat), vitamin B6 (pyridoxin HCl), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B1 (tiamin HCl), vitamin B12 (metylkobalamin), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, veg. glycerol).
  • Innehåll per 2 tabl. (dagsintag) % av DRI


    Bockhornsklöver-extrakt 600 mg *
    varav Saponiner 300 mg
    Tribulus-extrakt 400 mg *
    varav Saponiner 240 mg
    Maca-extrakt 300 mg *
    Tiamin (B1) 1,1 mg 100
    Riboflavin (B2) 1,4 mg 100
    Niacin 32 mg NE 200
    Pantotensyra 10 mg 167
    Vitamin B6 4,2 mg 300
    Vitamin B12 4,5μg 180
    Magnesium 100 mg 27
    Zink 15 mg 150
    Selen 55 μg 100


    *Dagligt referensintag (DRI) har ej fastställts.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning