Gevita Zink & Vitamin C, 100 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Tillfälligt slut i webblager
Se lagerstatus i apotek
Gevita Zink & C-vitamin är ett kosttillskott med zink och C-vitamin som skyddar cellerna mot oxidativ stress (fria radikaler). Zink är ett spårämne som är essentiellt för kroppen och finns i muskler, benstruktur, hud, lever och andra organ. Zink deltar i flera processer i kroppen och bidrar till att bibehålla en normal synförmåga, normalt hår och naglar samt normal hud. Zink bidrar till immunsystemets normala funktion och till att skydda cellerna mot oxidativ stress. En tablett Gevita Zink & C-vitamin innehåller zinkglukonat motsvarande 25mg Zn2+ och 200mg askorbinsyra.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
 • Mer information Rekommenderad daglig dos: Vuxna 1 tablett dagligen. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och en balanserad kost och en hälsosam livsstil.
  Varunummer 785393
  Varumärke Gevita
  Leverantör Orkla Care AB
  Lägsta pris de senaste 30 dagarna 85,00 kr
 • Ingredienser: Vitamin C (L-askorbinsyra), zink (zinkglukonat), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror).
 • Näringsinformation per 1 Styck DRI (%)
  Zink 250
  Ungefär 25 Milligram
  Vitamin C 250
  Ungefär 200 Milligram

  *DRI = Dagligt referensintag EU

Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se