Gevita Järn & Vitamin C, 90 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Gevita Järn tuggtablett innehåller C-vitamin vilket förenklar för kroppen att ta upp järn. Gevita Järn tuggtablett smakar inte bara gott med fräsch apelsinsmak utan är dessutom skonsam för magen då järnet är mikroinkapslat. Järn bidrar till att minska trötthet och utmattning samt bidrar till normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin. Järn och C-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion. C-vitamin främjar upptagning av järn i kroppen.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
 • Mer information Rekommenderad daglig dos: Vuxna 1 tablett dagligen. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och en balanserad kost och en hälsosam livsstil.
  Varunummer 785350
  Varumärke Gevita
  Leverantör Orkla Care AB
  Lägsta pris de senaste 30 dagarna 89,00 kr
 • Ingredienser: Sötningsmedel (sorbitol, xylitol, sukralos, taumatin), järn (järnfumarat), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), vitamin C (natrium-L-askorbat, L-askorbinsyra), arom.
 • Näringsinformation per 1 Styck DRI (%)
  Vitamin C 15
  Ungefär 12 Milligram
  Järn 100
  Ungefär 14 Milligram

  *DRI = Dagligt referensintag EU

Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning