Elexir Pharma Borago, 72 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Borago är en produkt som genom sin sammansättning inriktar sig på huden och den hormonella balansen. Jamsrot bidrar till ett lugnt och komfortabelt klimakterium med balanserat humör. Inslaget av biotin bidrar till normal hud och vitamin B6 bidrar till att reglera den hormonella aktiviteten. Borago innehåller även ekologisk kallpressad gurkörtsolja förstärkt med E-vitamin som skyddar kroppens celler mot oxidativ stress. Gurkört är naturens rikaste källa till GLA, gammalinolensyra, och oljan uppskattas av kvinnor i alla åldrar.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
  • Mer information 2 kapslar per dag i 3 månader. Därefter 1 kapsel per dag. Bör tas i samband med måltid. Rekommenderat intag bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.
    Varunummer 775793
    Varumärke Elexir Pharma
    Leverantör Elexir Pharma AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 299,00 kr
  • Gurkörtsolja (Borago officinalis), jamsrot (Dioscorea villosa), lecitin från GMO-fri SOJA, vitamin E (D-alpha-tokoferol), antioxidationsmedel: rosmarinextrakt (Rosmarinus officinalis), pyrodoxinhydroklorid, D-biotin. Kapsel: FISKgelatin.
  • Nutrition information per 1 pc  
    Vitamin E
    12 mg
    100
    Vitamin B-6
    1.6 mg
    114
    Biotin
    30 μg
    60

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning