Dynamic Code Test för Glutenintolerans Anlag & Intolerans, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Tillfälligt slut i webblager
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Dynamic Codes test för glutenintolerans (celiaki) påvisar både anlag och intolerans i samma test. Syftet med testet är att förenkla och förkorta tiden från att en person får symptom till dess att en celiakidiagnos antingen fastställs eller utesluts. Testet är för dig som har problem med magen eller misstänker att du har celiaki, det vill säga har symptom eller är i en riskgrupp (autoimmuna sjukdomar eller familjemedlem med celiaki).  För att ta detta test är det viktigt att ha ätit en kost innehållande gluten, vilket gäller även i den allmänna vården. Om provet visar tecken på celiaki hjälper Dynamic Code dig vidare till  en specialistläkare inom mag-tarmsjukdomar för att diskutera dina provsvar. Formell diagnos ställs alltid av läkare. 1. Du tar provet själv. 2. Provet tar du genom ett kindgnuggsprov och att samla ett kapillärblodprov med ett stick i fingret. 3. Allt du behöver för att ta provet och skicka tillbaka det finns i förpackningen. 4. Du får ett utförligt svar på vår webb. Vid behov hjälper vi dig vidare till vårdgivning. Det här är en medicinteknisk produkt för in vitro diagnostik. Testet rekommenderas från 4 års ålder. Denna provtagningsmetod får INTE tillämpas på barn under 1 år, eftersom så små barn riskerar att skadas vid provtagning med lansett. Notera att barn under 4 år kan ha en otillräcklig produktion av IgA-antikroppar. Personer som tar blodförtunnande läkemedel, alternativt har blödarsjuka bör hantera lansetten med försiktighet.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Hur går det till? Följ instruktionerna i testpaketet. Provet tar du genom ett kindgnuggsprov och att samla ett kapillärblodprov med ett stick i fingret. Spara den personliga analyskoden och skicka tillbaka provet till Dynamic Code i testförpackningen. Provet analyseras sedan i Dynamic Codes kvalitetssäkrade laboratorium. På dynamiccode.se hämtar du sedan ditt testsvar genom att uppge din personliga analyskod. När du har fått ditt resultat kan du vid behov, via en länk, klicka dig vidare till en digital vårdgivare för rådgivning och/eller behandling. För att ta detta test är det viktigt att ha ätit en kost innehållande gluten, vilket gäller även i den allmänna vården. Testet har en åldersgräns från 4 år. Denna provtagningsmetod får INTE tillämpas på barn under 1 år, eftersom så små barn riskerar att skadas vid provtagning med lansett. Notera att barn under 4 år kan ha en otillräcklig produktion av IgA-antikroppar. Personer som tar blodförtunnande läkemedel, alternativt har blödarsjuka bör hantera lansetten med försiktighet.
    Varunummer 785743
    Varumärke Dynamic Code
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 1 250,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning