Braun Face Spa SE912, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Braun FaceSpa Pro är världens första 3-i-1-apparat för ansiktsepilering, rengöring och spänst och lyster i huden. Avlägsna skonsamt ansiktsbehåring vid roten med epilator-tillbehöret för slät hud som varar. Den skonsamma rengöringsborsten för ansiktet avlägsnar varsamt orenheter från känslig hud. Ett MicroVibration-huvud arbetar in ditt serum eller hudkräm för att ge huden extra spänst och lyster.* *Bättre applicering av hudvårdsprodukt jämfört med manuell applicering Uppladdningsbar apparat – inklusive 3 extra tillbehör; hylsa i brons, ställ, väska.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Apparaten är ej avsedd att användas av barn eller personer med nedsatt fysisk, sensorisk eller mental förmåga om användningen inte övervakas av en person som är ansvarig för deras säkerhet. Vi rekommenderar att apparaten förvaras oåtkomligt för barn. Barn ska övervakas för att garantera att de inte leker med apparaten. 2 års garanti från inköpsdatumet. För mer information läs bruksanvisningen som medföljer produkten.
    Varunummer 791204
    Varumärke Braun
    Leverantör Procter & Gamble Sverige
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 1 499,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning