Australian Bodycare Panthenol Serum , 30 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Ansiktsserummet med Pantenol (B5-vitamin), Tea Tree Oil, Niacinamid och aminosyror bidrar til att minimere irritation, rodnad och torr ansiktshud. Panthenol Serum lugnar irriterad och känslig hud och bidrar med fukt. Panthenol Serum är sammansatt av en rad fuktgivande och lugnande ingredienser som bidrar till att stärka hudens hälsa. Niacinamid bidrar till att lindra rodnad i hudens yta och hämmar utvecklingen av orenheter och ojämnheter. Pantenol – som också kallas B5 vitamin - är den viktigaste ingrediensen i serumet, eftersom den är känd för sina lugnande egenskaper på irriterad, röd och känsligt hud. Tasmansk bergspeppar förstärker effekten av pantenol, eftersom ingrediensen verkar lindrande och lugnande på irriterad hud. Tea Tree Oil är känd för att motverka orenheter, verka lugnande och ge sund hud. Panthenol Serum innehåller dessutom många olika aminosyror, som bidrar till att göra huden sund. Aminosyror bidrar till att stärka hudens hälsa och vätskenivå. Panthenol Serum passar alla hudtyper – även om du har ömtålig eller känslig hud.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Panthenol Serum används 1–2 gånger varje dag i samband med rengöring av ansiktet. Massera in ett par droppar serum på ren och torr hud efter att du har gjort ren huden, men innan ansiktscreme. Efter serum rekommenderar vi att du använder en fuktighetscreme. Det är viktigt att du använder serum innan du smörjer in creme. Det gör nämligen att serumet kan tränga ned i huden och verka aktivt.
    Varunummer 797183
    Varumärke Australian Bodycare
    Leverantör Australian Bodycare APS
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 129,00 kr
  • Aqua/Water,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Panthenol,Polysorbate 60,Glycerin,Niacinamide,Propanediol,Betaine,Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil,Sodium Benzoate,Potassium Sorbate,Xanthan Gum,Sodium Hyaluronate,Sodium PCA,Citric Acid,Sodium Lactate,PCA,Tocopherol,Tasmannia Lanceolata Fruit Extract,Pantolactone,Tetrasodium Iminodisuccinate,Serine,Alanine,Glycine,Glutamic Acid,Lysine HCL,Threonine,Arginine,Proline,Limonene.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning