Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity

Hyaluron-Filler + Elasticity är en hudvårdssserie speciellt framtagen för den mogna huden. Läs våra tips på hur du använder produkterna bäst, morgon och kväll. 


I takt med att vi åldras, förändras huden och även dess behov. Många som närmar sig medelåldern och klimakteriet upplever ofta att huden har blivit torrare och inte har samma spänst eller jämna hudton som förr. Detta beror dels på att hudens egen produktion av hyaluronsyra och kollagen successivt minskar i takt med att vi blir äldre, vilket i sin tur bidrar till förlorad fukt och spänst.

Efter många års exponering i solen kan också solfläckar (pigmentfläckar) bli mer synliga och även uppstå på grund av hormonella förändringar vilket dag, natt och 3D-serumet i serien hjälper till att förebygga och reducera.

Hyaluron-Filler+ Elasticity är utvecklad för att förse en mogen hud med allt den behöver för att må bra. Produkterna i Hyaluron-Filler + Elasticity serien hjälper till att

  • Återställa fuktnivån
  • Förbättra hudens spänst
  • Fylla ut fina linjer
  • Motverka pigmentfläckar

Morgonrutin i 4 enkla steg

1.      Börja med att rengöra ansiktet med en skonsam ansiktsrengöring.
DermatoCLEAN Cleansing Milk
är en mild och återfuktande rengöring med hyaluronsyra som ger extra näring åt torr och känslig hud.

2.      Hyaluron-Filler + Elasticity 3D-serum: ett serum som effektivt minskar pigmentfläckar inom 2 veckor samt förbättrar hudens elasticitet och spänst. Lätt parfymerad och täpper inte till porerna.  Lämplig för alla hudtyper.

3.      Hyaluron-Filler + Elasticity Dagcrème: en återfuktande dagcreme med hyaluronsyra och kollagen-elastin-komplex som förbättrar hudens spänst samt fyller ut fina rynkor och linjer. Den uppdaterade formulan innehåller nu även Thiamidol som hjälper till att motverka pigmentfläckar. Finns med SPF 15 och SPF 30.

4.      Hyaluron-Filler + Elasticity Ögoncrème: Oparfymerad ögoncreme med hyaluronsyra och kollagen-elastin-komplex som tillsammans förbättrar hudens elasticitet och lyster samt motverkar mörka ringar runt ögonen. Innehåller SPF20 med UVA- & UVB skydd.

Kvällsrutin i 4 enkla steg 

1.      Börja med att rengöra ansiktet med en skonsam ansiktsrengöring.
DermatoCLEAN Cleansing Milk är en mild och återfuktande rengöring med hyaluronsyra som hjälper till att effektivt avlägsna make-up och smuts.

2.      Hyaluron-Filler + Elasticity Hand Cream:  Återfuktande handcreme med Thiamidol som synligt minskar och förebygger pigmentfläckar. Absorberas snabbt och håller huden återfuktad i upp till 24H. Applicera två gånger dagligen för bästa resultat.

3.      Hyaluron-Filler + Elasticity 3D-Serum: ett serum som effektivt minskar pigmentfläckar inom 2 veckor samt förbättrar hudens elasticitet och spänst. Lätt parfymerad och täpper inte till porerna.  Lämplig för alla hudtyper.  

4.      Hyaluron-Filler + Elasticity Nattcrème:  en återfuktande nattcrème med hyaluronsyra och kollagen-elastin-komplex som stödjer hudens förnyelseprocess under natten. Den uppdaterade formulan innehåller nu även Thiamidol som hjälper till att reducera befintliga och förebygga nya pigmentfläckar. Passar alla hudtyper.

Källa: Eucerin