Zendium Sensitive tandkräm, 75 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Zendium Tandkräm Sensitive 75 ml är en fluortandkräm speciellt utvecklad för att skydda känsliga och blottade tandhalsar. Tandkrämen har ett extra milt slipmedel och är lågskummande. Zendium Tandkräm Sensitive innehåller kaliumnitrat som skyddar mot ilningar i dina tänder. Tandkrämen innehåller även enzymer och proteiner som stärker munnens eget försvar mot karies, blåsor och irriterat tandkött. Tandkräm från Zendium stärker munnens naturliga försvar, för en friskare mun. Genom att arbeta med vår kropp snarare än mot den hjälper vi vår mun att hjälpa sig själv, även när den är mest sårbar. Genom att öka den naturliga skyddskraften i varje mun minskar vi behovet av aggressiva behandlingar, och skapar en mild men effektiv munvård för alla. Zendium erbjuder munvårdsprodukter inom tandkräm, tandborstar och munskölj med syftet att stärka munnens naturliga försvar för både stora och små.  Våra milda och effektiv fluortandkrämer innehåller samma naturliga enzymer och proteiner som redan finns i saliven. Vid regelbunden användning skapar Zendium ett naturligt skydd för din mun genom att boosta de goda bakterierna och reducera de dåliga , och bekämpar orsakerna till vanliga munvårdsproblem såsom karies, tandköttsproblem och ilningar. Zendium innehåller inte parabener eller SLS (Sodium Lauryl Sulphate) – ett skummedel som är vanligt i traditionella tandkrämer, och som är känt för att ändra hur saker smakar direkt efter tandborstning. Istället innehåller Zendium milda ingredienser som inte irriterar tandköttet eller känsliga vävnader i munnen. Detta innebär att den är lämplig för personer med de mest känsliga munnar, såsom barn, gravida kvinnor och även för de som lätt utsätts för afte – en typ av munblåsor.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Innehåller Natriumfluorid (1450ppmF). Barn upp till sex år. Använd en mängd stor som ärta och övervaka borstningen för att minimera nedsväljning. Rådfråga tandläkare eller läkare vid användning av fluortillskott.
    Varunummer 759428
    Varumärke Zendium
    Leverantör Unilever Sverige AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 26,00 kr
  • Aqua, Hydrated Silica, Xylitol, Glycerin, Potassium Nitrate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Steareth-30, Sorbitol, Xanthan Gum, Aroma, Disodium Phosphate, Carrageenan, Sodium Fluoride, Amyloglucosidase, Citric Acid, Zinc Gluconate, Sodium Benzoate, Glucose Oxidase, Sodium Saccharin, Potassium Thiocyanate, Lysozyme, Colostrum, Lactoferrin, Lactoperoxidase.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning