Viruseptin Halsspray Barn, 20 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Viruseptin mot hosta och halsont för barn kan användas av vuxna och barn från 3 år. Om du är gravid eller ammar, rådgör med din läkare före använding av halsspray. Behandlar och minskar hosta och symptom i halsen förknippade med vanlig förkylning. Ger snabb lindring av både hosta och ont i halsen. Skapar omedelbart ett fysiskt lager i svalget, vilket skyddar och återfuktar irriterade slemhinnor. Lindrar hosta och minskar frekvensen och graden av hostan. Lugnar halsen och lindrar halsont. Smörjer området för torrhosta och halsont. Skyddar effektivt halsen från irriterande ämnen. Lämplig att använda både dag och natt. Med körsbärssmak och elefantöron, för en roligare användning. Medicinteknisk produkt, läs bipacksedeln innan användning.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Spraya mot bakre svalget 2-3 gånger var tredje timme, eller vid behov. Skaka väl före användning. Om du är gravid eller ammar, rådgör med din läkare före använding av halsspray. Använd inte om du eller ditt barn: Är överkänslig mot av någon av ingredienserna. Har kronisk hosta orsakad av kroniskt bronkit, astma, emfysem eller KOL, eller om du har hosta med stora mängder slem. Har ihållande eller återkommande hosta orsakad av halsbränna eller orolig mage.
    Varunummer 798435
    Varumärke Viruseptin
    Leverantör Karo Healthcare AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 175,00 kr
  • Vatten, Polysac-Active™ (honung), natriumklorid, kaliumsorbat, karrangentång-extrakt, körsbärsarom, citronsyra.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning