Vagisan Mjölksyra vagitorier, 7 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Vagisan mjölksyra används för att upprätthålla och återställa ett naturligt pH-värde i slidan. Mjölksyran ökar slidans surhetsgrad, vilket bidrar till tillväxt av bakterier som är typiska i slidan (mjölksyraproducerande laktobaciller = mjölksyrabakterier), samtidigt som den hindrar tillväxten av sjukdomsalstrande organismer. Vagisan mjölksyra kan därför användas i förebyggande syfte vid benägenhet för slidinfektioner och som ett tillägg till läkemedelsbehandling vid slidinfektion.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information För in ett vagitorium så djupt som möjligt i slidan en gång dagligen på kvällen före sänggåendet. Detta är lättast att göra liggande, med lätt uppdragna ben. För att ta ut ett vagitorium ur sin förpackning, separera det först från de övriga längs perforeringen i strippen. Dra isär folien nedåt med hjälp av öppningshjälpmedlet (V-format snitt i folien). Sedan kan du pressa ut vagitoriet ur folien. Om slidan är relativt torr ska vagitoriet fuktas under rinnande vatten innan det förs in. Använd trosskydd eftersom vagitoriet är mycket lösligt, vilket vid enstaka tillfällen kan ge en ökad vattnig flytning. Behandlingstiden uppgår i allmänhet till 5–7 dagar. För att regelbundet upprätthålla ett normalt pH värde i slidan hos t.ex. kvinnor med benägenhet för slidinfektioner kan Vagisan mjölksyra utan vidarean vändas under en längre tidsperiod, två till tre gånger per vecka.
    Varunummer 784957
    Varumärke Vagisan
    Leverantör Dr Wolff Sweden AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 92,00 kr
  • Lactic Acid, Macrogol 1500, Macrogol 6000, Sodium Lactate
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning