TePe Mini flosser, 36 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
TePe Mini Flosser™ är en tandtrådsbygel för en enkel och effektiv rengöring. Förladdad med slitstark tandtråd (fri från PFAA) som enkelt glider ner mellan tänderna tack vare en smart utformad bitplatta. Tandtrådsbygeln har ett bekvämt skaft som känns smidigt i handen, är enkel att använda och passar även trånga mellanrum. Använd dagligen för rena tänder och friskt tandkött. Eftersom vi använder förnybart råmaterial genom massbalans reducerar vi koldioxidavtrycket under produktens livscykel. Förpackning tillverkad av sockerrör.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Bit försiktigt på bitplattan och för in tråden mellan tänderna. Dra försiktigt tråden mellan tänderna ner till och sedan längs tandköttskanten ett par gånger. Avlägsna genom försiktiga fram- och tillbakarörelser. Produkten bör användas endast en gång och ska inte delas med andra. TePe Mini Flosser™ ska inte användas av barn utan uppsikt.
    Varunummer 799793
    Varumärke TePe
    Leverantör TePe Nordic AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 45,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning