Scholl Blister Plasters Heel , 5 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Scholls Plåster mot blåsor med hydrocolloid teknologi *dämpar, skyddar och ger omedelbar smärtlindring där det behövs. **Absorberar små mängder vätska vilket främjar en optimal miljö för att läka huden/blåsorna. Är latexfria. Förpackningen innehåller 5st stora hälplåster.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Se till att huden är ren, torr och fri från krämer och oljor. Steg 1: Håll plåstret i kanterna så att mitten på det första skiktet delas i två. Ta bort skiktet. Steg 2: Håll sedan i fliken och dra av det andra skiktet. Sätt fast plåstret och dra slutligen bort den sista fliken. Se till att det sitter fast ordentligt. Låt plåstret sitta kvar tills det lossnar av sig självt. Ta bort plåstret genom att långsamt dra det längs huden Rådgör med vårdpersonal innan du behandlar blåsor på egen hand om du har diabetes, dålig blodcirkulation eller nedsatt känseli fötterna, eftersom det finns risk för att sår bildas. Endast för utvärtes bruk. Undvik kontakt med ögonen. Om du är osäker på något, rådgör med vårdpersonal. Använd inte om du tidigare har visat allergi mot plåster. Får ej användas på skadad hud eller på öppna eller infekterade sår.
    Varunummer 799763
    Varumärke Scholl
    Leverantör Retail Partner AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 75,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning