Salvequick vårtplåster, 20 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
SalvequickMED Vårtplåster är ett effektivt vårtplåster med salicsyra för behandling av envisa fotvårtor på ett smärtfritt vis. Det skyddande plåstret har en beige färg och döljer synliga vårtor på foten och minskar risken för att de sprider sig till andra delar av kroppen. Vårtbehandlingen är väldigt enkel och säker, du applicerar bara plåstret över vårtan och låter den verka. Byt plåster varje dag. Passar även hela familjen.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information 1. Se till att huden är ren och torr 2.Ta fram plåstret ur förpackningen och placera på vårtan. 3. Byt plåster dagligen, när du tar bort plåstret ska du rengöra vårtan med en nagelfil eller en pimpsten för att avlägsna död vävnad. 4. Upprepa behandlingen efter behov tills vårtan är borta i upp till 12 veckor.
    Varunummer 762151
    Varumärke Salvequick
    Leverantör Orkla Care Sweden AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 85,00 kr
  • Polyuretanskum, Akryllim, Viskos, polypropylen med nät av polyeten. Aktivt område i sårdynan som innehåller salicylsyra (40 mg) samt azorubin i polyakrylatmatris.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning