RFSU Shiny dream small metal butt plug, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Upptäck anal njutning med Shiny Dream från RFSU. Analpluggen är tillverkad av putsad aluminium och har en avsmalnande topp som gör den behaglig att föra in. Analpluggen kan läggas i varmt eller kallt vatten för att ändra temperatur innan den förs in. Detta kan ge en extra sensuell känsla och stimulans av dina känsligaste punkter. Eftersom Shiny Dream är helt vattentät kan du även använda den i duschen och badet. Använd Shiny Dream med silikonbaserat glidmedel för en skönare känsla då analen saknar naturlig lubrikation.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Om anal stimulans är ett nytt område för dig, börja med en mindre plugg och använd ordentligt med glidmedel (silikonbaserat fungerar för Shiny Dream eftersom den är gjord i metall). Obs! Shiny Dream har en något mindre stoppfunktion (botten på pluggen där stenen är fäst) och bör ej föras in för långt vid användning. Rengör alltid pluggen före och efter användning med rengöring för sexleksaker eller tvål och vatten.
    Varunummer 792783
    Varumärke RFSU
    Leverantör RFSU AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 159,00 kr
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning