Otri-Baby Saltvattenlösning engångspipetter, 18 x 5 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Tillfälligt slut i webblager
Se lagerstatus i apotek

Otri-Baby engångspipetter med saltvattenlösning för spädbarn lindrar nästäppa hos spädbarn för att underlätta andning och välmående. Steg 1 i Otri-Baby 2-stegsmetod för spädbarn. Produkten innehåller en isotonisk saltvattenlösning med precis lagom koncentration för varsam rengörning av barnets näsa. Lösningen mjukar upp och förtunnar slemmet så att det blir enklare att avlägsna ur näsan, till exempel med Otri-Baby nässug. Utan konserveringsmedel. Fram till ungefär 6 månaders ålder andas spädbarnet framför allt genom sin lilla – och känsliga – näsa. En nästäppa gör det därför svårt för barnet att andas, äta och sova. Eftersom spädbarn inte kan snyta sig är det viktigt att du hjälper till. Otri-Baby 2-stegsmetod för spädbarn har utvecklats just med detta i åtanke. STEG 1: Mjukar upp och förtunnar slemmet så att det blir enklare att avlägsna ur näsan. Detta gör du med Otrivin engångspipetter med saltvattenlösning. STEG 2: Rengör försiktigt barnets näsa med Otri-Baby nässug så att det kan andas fritt och lätt igen.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Använd Otri-Baby engångspipetter med saltvattenlösning 2–4 gånger per dag och näsborre. 1. Snyt ur eller rensa näsan. Lossa en pipett och ta bort toppen. 2. Luta barnets huvud bakåt och för in pipettens spets i näsborren. 3. Kläm försiktigt för att pressa ut några droppar. 4. Upprepa för den andra näsborren. 5. Vänta några sekunder och snyt sedan ur näsan eller rengör den med Otri-Baby nässug. Produkten är avsedd för engångsbruk. Återanvänd inte en öppnad pipett. Använda pipetter måste kasseras. Läs hela instruktionen på förpackningen innan användning.
    Varunummer 206861
    Varumärke Otri-Baby
    Leverantör Haleon Sweden AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 35,00 kr
  • 0,74% natriumklorid, makrogolglycerolhydroxistearat, dinatriumfosfatdodekahydrat, natriumdivätefosfatdihydrat och renat vatten.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se