Oral-B iO6 Duo White UC_Pink GC Eltandborste, 2 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Tillfälligt slut i webblager
Se lagerstatus i apotek

Oral-B iO6 ger en tandborstningsupplevelse i en helt egen klass med noggrann, skonsam och tyst rengöring. Tandborsten använder magnetisk iO-teknik för att ge en riktigt ren känsla och en skonsam tandborstning.

Oral-B iO har en magnetisk motor som ger en oscillerande rotation, vilket kombinerat med mikrovibrationer ger en professionellt ren känsla när du borstar tänderna. Motorn ger också en mjukare och tystare borstning jämfört med många andra eltandborstar från Oral-B och den går snabbare att ladda.

iO eltandborste kan användas med en app som registrerar din borstningsstil och kan guida dig så att du når alla tänder. Tandborsten har också en trycksensor som lyser rött, vitt eller grönt så att du kan se om du borstar för hårt, för mjukt eller med rätt tryck.

Duoförpackningen innehåller två tandborsthandtag, ett vitt och ett rosa. Förpackningen kommer med 1 laddare.

Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Ej avsedd för barn under 12 år. Tandläkare rekommenderar att man borstar tänderna två gånger om dagen i minst 2 minuter med fluortandkräm. Fluor ger bäst effekt om du inte sköljer med för mycket vatten efteråt. Fukta borsthuvudet och applicera tandkräm. Placera tandborsten i munnen och sätt på den. Styr borsthuvudet långsamt från tand till tand. Håll borsthuvudet stilla i några sekunder innan du går vidare till nästa tand. Borsta både tandkött och tänder: först utsidorna, sedan insidorna och sist tuggytorna. Byt ut borsten var tredje månad eller tidigare om borsthuvudet ser slitet ut. Alla Oral-B iO tandborsthuvuden passar. Oral-B varumärket flest tandläkare rekommenderar världen över.
    Varunummer 791405
    Varumärke Oral-B
    Leverantör Procter & Gamble Sverige
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 2 163,20 kr
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning