Oral-B Genius X 20400N Black CA Black Eltandborste, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Tillfälligt slut i webblager
Se lagerstatus i apotek
Oral-B Genius X 20400N är utrustad med rörelsesensorer och artificiell intelligens för att identifiera ditt sätt att borsta och guida dig till dina bästa resultat varje dag. Nu är det enklare än någonsin att borsta som tandläkare rekommenderar för en överlägsen rengöring, för friskare tandkött. Denna snillrikt utformade tandborste skyddar ditt ömtåliga tandkött och hjälper till att förebygga framtida problem: kombinationen av den revolutionerande Gum Guard-tekniken, 360 SmartRing och tryckkontroll varnar dig, minskar hastigheten när du borstar för hårt och visar var du borstar för mycket för en varsammare tandborstningsrutin. Sist men inte minst, den levereras med ett litiumjon-batteri som räcker i mer än två veckor på en full uppladdning. Med Oral-B Genius X 20400N kan borstningen bara bli en ännu bättre upplevelse. Det är inte förvånande att Oral-B är det varumärke som flest tandläkare rekommenderar världen över.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
 • Mer information

  Ej avsedd för barn under 12 år. Förvaras utom räckhåll för barn. Placera inte och förvara inte laddaren där den kan ramla ned eller dras ned i ett badkar eller ett handfat. Placera aldrig laddaren i vatten eller annan vätska.

  För mer information läs bruksanvisningen som medföljer produkten.

  Varunummer 791382
  Varumärke Oral-B
  Leverantör Procter & Gamble Sverige
  Lägsta pris de senaste 30 dagarna 1 199,20 kr
 • Not Available
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning