Oftagel, ögongel i endosbehållare 2,5 mg/g, 120 styck

Endosbehållare, 120 x 0,5 g
Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Tårersättning vid torra ögon. Bildar en smörjande och skyddande film på ögats yta. Utan konserveringsmedel, skonsamt för ögat.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Detta är ett receptfritt läkemedel. Läs bipacksedeln noga innan användning.
 • Mer information Oftagel är ett tårersättningsmedel som används för lindring av symtom förorsakade av torra ögon, t.ex. sveda eller gruskänsla i ögat. Det fungerar som den naturliga tårvätskan och fuktar och smörjer ögat så att obehagen försvinner. Klinisk erfarenhet visar på säkerhet och effekt hos barn och ungdomar vid samma användning och dosering av Oftagel ögongel som hos vuxna, men det finns inga resultat från kliniska prövningar. Vid samtidig användning av andra läkemedel i ögat ska Oftagel alltid tas sist och tidigast 15 minuter efter de andra läkemedlen. Dimsyn kan uppstå tillfälligt, vilket bör beaktas vid exempelvis bilkörning eller vid användning av maskiner. Rekommenderad dos är en droppe Oftagel i ögat 1–4 gånger per dag efter behov. Annan dosering enligt läkares föreskrift. Droppinstruktion finns i bipacksedeln.
  Varunummer 023635
  Varumärke Oftagel
  Leverantör Santen OY
  Lägsta pris de senaste 30 dagarna 231,30 kr
  Förpackningstyp Endosbehållare, 120 x 0,5 g
  Bipacksedel Bipacksedel
 • Den aktiva substansen är karbomer, 2,5 mg/g. Övriga innehållsämnen är sorbitol, polyvinylalkohol, lysinmonohydrat, natriumacetattrihydrat och vatten för injektionsvätskor.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se