OB Pro Comfort Super Tampong, 16 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Pålitligt skydd med vridna kanaler. De vridna kanalerna samlar effektivt upp mensen inuti tampongen. StayDry teknologi är designad för att hålla tampongsnöret torrt och därmed bidra till en torr/fräsch känsla. o.b.® Original Super rekommenderas för dig som har måttlig till kraftig blödning.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information 1.Tvätta händerna. Ta bort omslaget. 2. Dra ut snöret. 3. Sära försiktigt på blygdläpparna med din fria hand. 4. Tryck försiktigt tampongen så långt som möjligt uppåt och bakåt in i slidan. Om det tar emot ändrar du riktningen lite grann. Om du fortfarande känner tampongen trycker du in den lite till. Tampongen ska inte kännas när den väl sitter på plats i slidan. Tvätta händerna igen. Enkel att ta ut: Dra lätt i snöret. Om det är svårt att ta ut tampongen, kan det hända att den inte sugit upp maximalt ännu. I så fall bör du vänta lite med att avlägsna den och överväga att använda en tampong med lägre uppsugninsförmåga nästa gång.
    Varunummer 205852
    Varumärke OB
    Leverantör Johnson & Johnson
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 29,00 kr
  • De absorberande fibrerna i o.b.®-tamponger är gjorda av cellulosafibrer (viskos), som uppfyller europafarmakopéns krav på renhet. De har dessutom ett yttre skikt gjort av olika polymerer (polyeten och/eller polypropen, och/eller polyester) som Silk Touch™-höljet på o.b.® ProComfort™-tamponger. Tampongsnöret är av syntetiska fibrer.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning