o.b organic normal, 16 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
o.b.® Organic tampong är helt fri från plast och är tillverkad av 100% certifierad ekologisk bomull med unika vridna kanaler för ett pålitligt skydd. Hypoallergenisk-utvecklad för att minimera risken för allergi.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information 1.Tvätta händerna. Ta bort omslaget. 2. Dra ut snöret. 3. Sära försiktigt på blygdläpparna med din fria hand. 4. Tryck försiktigt tampongen så långt som möjligt uppåt och bakåt in i slidan. Om det tar emot ändrar du riktningen lite grann. Om du fortfarande känner tampongen trycker du in den lite till. Tampongen ska inte kännas när den väl sitter på plats i slidan. Tvätta händerna igen. Enkel att ta ut: Dra lätt i snöret. Om det är svårt att ta ut tampongen, kan det hända att den inte sugit upp maximalt ännu. I så fall bör du vänta lite med att avlägsna den och överväga att använda en tampong med lägre uppsugninsförmåga nästa gång. Släng tampongen i soporna. Spola ej ner på toaletten.
    Varunummer 793447
    Varumärke OB
    Leverantör Johnson & Johnson
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 41,00 kr
  • 100% Bomull
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning