Nexcare Coldhot Classic Kyl/värme-dyna, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Naturlig smärtlindring genom kyla och värme. Dynorna kan användas kalla eller varma och är en lösning för dem som föredrar naturlig, läkemedelsfri behandling. Kan kylas i frysen eller kylskåpet. Kan värmas i varmvatten eller i mikrovågsugn. Knåda dynan så att värmen fördelas jämnt! Lägg alltid geldynan i den medföljande påsen eller en ren handduk vid placering på huden. Placera dynan på det berörda området och låt den ligga kvar så länge det känns behagligt. Värm upp geldynan igen när den uppnår rumstemperatur. Skyddande påse till geldynan medföljer för snabb/enkel och bekväm användning och för att garantera att din hud skyddas. Använd kallt för spänningshuvudvärk, feber (inte avsett för att sänka kroppstemperaturen), akuta skador (blåmärken, stukningar, mindre svullnader), stukningar av t.ex. fotled, knä, armbåge, axel eller svullnad på grund av blåmärke/skada. Använd uppvärmd för stel nacke eller axel, artrit/reumatoid artrit (utan akut inflammation) t.ex. handledsartrit, köldkänsla (använd som varmvattenflaska), smärta i nedre delen av ryggen, mensvärk, muskelstelhet i knä eller ben, magont (enbart på grund av muskelkramper).
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Kan kylas i frysen eller kylskåpet. Kan värmas i varmvatten eller i mikrovågsugn. Knåda dynan så att värmen fördelas jämnt! Lägg alltid geldynan i den medföljande påsen eller en ren handduk vid placering på huden. Placera dynan på det berörda området och låt den ligga kvar så länge det känns behagligt. Värm upp geldynan igen när den uppnår rumstemperatur. Skyddande påse till geldynan medföljer för snabb/enkel och bekväm användning och för att garantera att din hud skyddas. Medicinteknisk produkt.
    Varunummer 786591
    Varumärke Nexcare
    Leverantör 3M Svenska AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 89,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning