Mygga på bettet insektgel, 50 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
MyggA På Bettet Insektsgel har en kylande och lugnande effekt. Den lindrar irritation efter insektsbett och stick eller kontakt med brännässlor och brännmaneter. Det är en kosmetisk produkt i form av en trögflytande gel som är lätt att stryka på huden och har en uppfriskande känsla. MyggA På Bettet har en behaglig doft och konsistens. MyggA På Bettet är avsedd för hela familjen och kan användas på barn från 3 år.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Applicera gelen på det irriterande stället och gnid lätt. För bästa resultat behandla snabbt och upprepa vid behov. Endast för utvärtes bruk, för barn och vuxna över 2 år.
    Varunummer 819748
    Varumärke Mygga
    Leverantör Midsona Sverige AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 69,00 kr
  • INGREDIENTS Aqua, Alcohol denat, Menthol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Triethanolamine, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Cross-Polymer, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Tetrasodium EDTA, Linalool, Limonene.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning