Multi-Mam BabyDent, 15 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Lugnande gel för barn med tandsprickning Multi-Mam BabyDent är en lugnande gel för barn med tandsprickning den har behaglig smak och är sockerfri. * Minskar obehag och irritation. * Utan socker och har ingen negativ påverkan på tänderna * För extra lugnande effekt kan Multi-Mam BabyDent med fördel förvaras kyld (2-8ºC).
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Applicera gelen rikligt på det känsliga tandköttet så ofta som önskas. Klappa varsamt barnets tandkött torrt med hjälp av en mjuk tvättlapp för att avlägsna överflödig väta inför applicering av gelen. Massera gelen med rengjort finger eller mjuk liten tandborste. För att tillåta maximal absorption undvik dryck 30 min efter applicering. För extra svalkande effekt kan Multi-Mam BabyDent med fördel förvaras i kyld (2-8ºC). Ett alternativt sätt att applicera är att placera gelen direkt på barnets napp eller bitring som kommer i kontakt med det drabbade tandköttet. Tillåten användning är max 15g (1 tub) per dag.
    Varunummer 785606
    Varumärke Multi-Mam
    Leverantör Trimb Healthcare AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 119,00 kr
  • Galaktoarabinan Polyglukuronsyra Korspolymer, X2QR-complex*, Xylitol, Hyaluronic acid . *patenterade bioaktiva polysackarider
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se