Multi-Gyn Actigel 2in1, 50 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Multi-Gyn ActiGel 2in1 är en dubbelverkande gel som är kliniskt bevisad att behandla bakteriell vaginos och dess relaterade symptom som tunna gråaktiga flytningar, fiskliknande lukt, klåda, irritation, känslighet, rodnad och ömhet. Den återställer dessutom vaginans pH-värde och flora. Multi-Gyn ActiGel 2in1 är en gel med lågt pH-värde som är baserad på 2QR-komplexet. Denna naturliga växtbaserade ingrediens har den unika förmågan att skydda den känsliga slidvävnaden från skadliga bakterier på ett säkert och naturligt sätt. Det bidrar direkt till återställandet av det optimala vaginala pH-värdet. Denna lätt sura miljö stöder utvecklingen av dina goda bakterier (laktobaciller), vilket möjliggör optimering av din vaginalflora. Multi-Gyn ActiGel 2in1 stödjer också den naturliga läkningsprocessen. En skonsam och effektiv behandling. Fri från parfymer, hormoner och ingredienser av animaliskt ursprung Multi-Gyn erbjuder produkter för behandling av intimbesvär och vardaglig intimhygien.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information För behandling av bakteriell vaginos (BV) applicera en riklig mängd Multi-Gyn ActiGel 2in1 inuti slidan minst två gånger om dagen i minst 5 dagar i följd. Vi rekommenderar en applicering på morgonen och en före sänggående. För andra vaginala besvär som klåda och irritation applicera en riklig mängd minst en gång om dagen eller när du önskar lindring. Använd inte produkten längre än 30 dagar i följd. Om dina besvär kvarstår eller återkommer kontakta läkare.
    Varunummer 796252
    Varumärke Multi-Gyn
    Leverantör Trimb Healthcare AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 126,00 kr
  • 2QR-komplex*, Xantangummi, Vatten, Glycerin, Kaprylyl Glykol, Mjölksyra, Natriumhydroxid. *Renad från Aloe Barbadensis bladextrakt.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se