Medela Ultra-andningsbara amningsinlägg, 60 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Medela ultra-andningsbara amningsinlägg med mycket hög andningsbarhet är utformade med maximal uppsugningsförmåga och de absorberar 50 gånger sin egen vikt. De håller dig torr, bekväm och trygg och sidoläckageskyddet suger upp bröstmjölk för extra säkerhet. Den absorberande kärnan i tre lager och den vattentäta baksidan bidrar till att skydda dina kläder. Eftersom komfort är av största vikt har våra amningsinlägg med mycket hög andningsförmåga utformats för optimal luftcirkulation och är 20 % mer andningsbara än amningsinlägg från ledande konkurrenter. Tack vare att de är extra tunna (endast 1,6 mm) och specialutformade sitter de diskret under kläder. För att de ska sitta säkert på plats är de försedda med en bred självhäftande remsa som gör dem tillförlitliga, naturliga och enkla att använda. Oavsett om du är hemma eller på språng är dessa amningsinlägg för engångsbruk bärbara, lätta och individuellt förpackade för maximal hygien.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information För att använda våra amningsinlägg tar du bort papperet på baksidan och placerar inlägget i BH:n med den klibbiga sidan vänd mot BH:n. Utforska gärna Medelas amnings-BH-kollektion som är anpassad för gravida/ammande mammor. Av hygienskäl rekommenderar vi att du byter dina amningsinlägg, för engångsbruk, var tredje till var fjärde timme. Mammor behöver cirka sex inlägg per bröst per dag, vilket är lika med 12 inlägg totalt för båda brösten.
    Varunummer 798728
    Varumärke Medela
    Leverantör Medela Medical AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 99,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning