Maxalt Rapitab, frystorkad tablett 10 mg Organon Sweden AB, 2 st

Blister, 2 tabletter
Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Maxalt Rapitab innehåller rizatriptan och tillhör en grupp läkemedel som kallas triptaner. Maxalt Rapitab är en smälttablett för behandling av migränhuvudvärk. Tabletten smälter i munnen och sväljes med saliven och kan tas när och var som helst om vatten inte finns tillgängligt eller för att undvika illamående och kräkningar som kan uppstå vid intag av tabletter med vätska. Pepparmintssmak. Tas så fort huvudvärken börjat. Effekt efter ca 30 min. För vuxna mellan 18-65 år. Migränsymtom orsakas troligen av en vidgning av blodkärlen i huvudet. Maxalt Rapitab anses minska svullnaden av blodkärlen som omger hjärnan vilket leder till en minskning av huvudvärken och andra migränsymtom. Maxalt Rapitab hjälper bara när en migränattack har börjat. Maxalt Rapitab kan inte förebygga en attack. Ska bara användas av dig som fått diagnosen migrän konstaterad av en läkare. Maxalt Rapitab är inte avsedd för behandling av andra typer av huvudvärk, till exempel spänningshuvudvärk.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Detta är ett receptfritt läkemedel. Läs bipacksedeln noga innan användning.
  • Mer information Tabletten smälter i munnen och sväljes med saliven.
    Varunummer 106926
    Varumärke Maxalt Rapitab
    Leverantör Organon
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 189,00 kr
    Förpackningstyp Blister, 2 tabletter
    Bipacksedel Bipacksedel
  • En frystorkad tablett innehåller: 14,53 mg rizatriptanbensoat motsvarande 10 mg rizatriptan. Innehåller även aspartam (E951) och andra hjälpämnen.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning