M2+ (HEM-7146-E), 125 x 118 x 165 mm

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Den här enheten är en digital blodtrycksmätare som är avsedd för mätning av blodtryck och puls hos vuxna patienter. Den här blodtrycksmätaren detekterar oregelbundna hjärtslag under mätningen och anger detta via en symbol med avläsningar. Den är huvudsakligen avsedd för allmän användning i hemmet.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information - 5 minuter innan mätning se till att slappna av och vila. - Ta av åtsittande plagg eller snävt upprullad ärm från din vänstra överarm. Sätt inte manschetten över tjocka plagg. - Se till att luftslangen sitter på insidan av armen och linda manschetten så att den inte kan glida runt men inte heller för hårt. Slangsidan av manschetten ska vara 1–2 cm ovanför armvecket. - Sitt bekvämt med stöd för ryggen och armen. - Tryck på START/STOP-knappen. När knappen [START/STOP] trycks in tas mätningen och sparas automatiskt. - Sitt alldeles tyst och stilla tills mätningen är avslutad.
    Varunummer 799732
    Varumärke Omron
    Leverantör Sundmed AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 729,00 kr
  • Monitor Manschett stl 22-42 cm 4 st AA-batterier Förvaringsväska Manual 1+2

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning