Litomove Nyponpulver Kapslar, 90 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Litomove är ett kärnfritt nyponpulver med Vitamin C. Litomove innehåller vilt växande nypon från södra Chile - allt har skett på naturens egna villkor. Bären handplockas, skördas och bearbetas i en skonsam process för att bevara nyponets egenskaper. Slutförädling av pulvret sker i en specialiserad produktionsanläggning i Sverige. Nypon bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. Litomove innehåller också Vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion. Vitamin C bidrar också till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
 • Mer information REKOMMENDERAD DAGLIG DOS: - 3 kapslar dagligen, - Sväljes med vatten, eller dela kapseln och strö över maten. Bör tas i samband med måltid. Rekommenderad dagsdos ska inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.
  Varunummer 787115
  Varumärke Litomove
  Leverantör Orkla Care AB
  Lägsta pris de senaste 30 dagarna 186,75 kr
 • Strandnyponpulver (Rosa canina L.), gelatin (kapselskalet, från nötboskap), vitamin C (natrium-L-askorbat).
 • Nutrition information per 100 g % av DRI
  Vitamin C

  80 mg

  100
  Energi

  39 kJ

  ,

  9 kcal
  Protein

  399 mg

  Kolhydrat

  1869 mg

  Fett

  33 mg

  *DRI = Dagligt referensintag EU

Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning