Linicin Solution 15 min, 100 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Linicin 15 min Solution attackerar och kväver huvudlöss på nolltid. Precis som övriga Linicinprodukter är lösningen fri från insektsdödande medel och gifter. Den milda lösningen består av ingredienser som ofta används i hygienprodukter för barn och kan tryggt användas av barn från sex månaders ålder. Lösningen appliceras lätt i hårbotten och hår med en klämflaska. Efter 15 minuter ska håret tvättas ur noggrant med vanligt schampo och kammas igenom med den medföljande fintandade kammen. Tvätta håret noggrant med bara schampo innan du tillsätter vatten för att skölja ur. Lusbehandlingen bör upprepas efter 9-10 dagar för att se till att eventuella gnetter som kan ha kläckts tas om hand (detta händer sällan eftersom Linicin Solution förhindrar att gnetter utvecklas).
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Rek från 6 mån uppåt. Lösningen appliceras lätt i hårbotten och hår med en klämflaska. Efter 15 minuter ska håret tvättas ur noggrant med vanligt schampo och kammas igenom med den medföljande fintandade kammen. Tvätta håret noggrant med bara schampo innan du tillsätter vatten för att skölja ur.
    Varunummer 751751
    Varumärke Linicin
    Leverantör Mylan AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 132,00 kr
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning