Kollamasken Häst, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
kollamasken är en låda som innehåller allt du behöver för att få ett snabbt svar på hur parasitläget är i ditt djur. Ett snabbt, prisvärt och säkert sätt. Sveriges ledande laboratorium inom träckprovsdiagnostik svarar för kvaliteten. kollamasken är ett provtagningskit för mask på häst innehållande följesedel, provtagningspåse, engångshandskar, instruktioner och avmaskningstips.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information I träckprovet kan ägg från blodmask, spolmask, fölmask och eventuellt springmask påvisas. Bandmaskägg kan upptäckas men för säkrare diagnostik krävs en annan analysmetod. För bandmaskanalys, använd produkten kollamasken häst + bandmask. Önskas odling som tillägg, använd produkten kollamasken häst + odling. Provet analyseras för förekomst av blodmask, spolmask, fölmask och eventuellt bandmask samma dag som det kommit till laboratoriet och svaret skickas senast påföljande dag. Odlingssvaret kommer cirka två veckor efter det första provsvaret. Svar sker med e-post eller brev. Förpackningen är en returförpackning med portot betalt. Kostnaden för laboratoriearbetet är inkluderat i priset.
    Varunummer 203781
    Varumärke KollaMasken
    Leverantör Vidilab
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 339,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning