Inolaxol, granulat i dospåse, 100 styck

Dospåsar, 100 st
Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/
Tillfälligt slut i webblager
Se lagerstatus i apotek
Inolaxol är ett gluten- och sockerfritt volymökande medel som normaliserar tarmfunktionen vid såväl hård som lös avföring. Inolaxol innehåller växtfibrer som sväller i vätska och ökar tarminnehållets volym. Härigenom stimuleras tarmens rörelser på samma sätt som av fiberrik kost. Det ökade vätskeinnehållet ger också en mjukare avföringskonsistens. Inolaxol används för behandling av förstoppning, förstoppning i samband med "känslig" tjocktarm och IBS, sprickor i analöppningen och hemorrojder. Inolaxol används också för att få mjuk avföring efter operation och för behandling av diarré i samband med IBS. Du måste tala med läkare om du inte mår bättre eller om du mår sämre efter 14 dagar.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Detta är ett receptfritt läkemedel. Läs bipacksedeln noga innan användning.
 • Mer information Rekommenderad dos för vuxna är 1 dospåse 1-3 gånger dagligen. Inolaxol kan tas utblandat i vätskerik föda som filmjölk, välling eller soppa. Inolaxol kan också tas med vätska. Observera att kornen ej skall tuggas och att de inte löser sig i vätska. Gör på något av följande sätt: 1. Häll Inolaxol i kanten på tallriken med filmjölk, yoghurt, soppa eller välling. Ta dosen med de 3-4 första skedarna. Drick ett extra glas vatten eller annan dryck till måltiden. 2. Häll 15-30 ml (1-2 msk) kall vätska i ett dricksglas. Häll i Inolaxoldosen, rör om och drick ur. Drick sedan 1 glas vätska till. Observera att Inolaxol aldrig skall tas torrt. Oavsett hur Inolaxol tas skall alltid vätska motsvarande ett glas vatten, juice eller dylikt intas samtidigt. Inolaxol är ej något laxermedel i vanlig mening utan ett tarmreglerande medel. Det kan därför krävas upp till några dagars regelbunden användning (ibland längre tid) innan full effekt erhålls.
  Varunummer 531456
  Varumärke Inolaxol
  Leverantör BGP Products AB
  Lägsta pris de senaste 30 dagarna 199,00 kr
  Förpackningstyp Dospåsar, 100 st
  Bipacksedel Bipacksedel
 • Inolaxol innehåller växtfibrer som sväller i vätska och ökar tarminnehållets volym. Härigenom stimuleras tarmens rörelser på samma sätt som av fiberrik kost. Det ökade vätskeinnehållet ger också en mjukare avföringskonsistens.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se