Hylo Dual, 10 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Lindrar inflammatoriska och allergiska symtom såsom att det kliar och bränner. För terapeutisk smörjning av torra ögon och stabilisering av tårfilmen. HYLO DUAL lindrar de typiska symtomen att det kliar och bränner vilka är inflammatoriska reaktioner som uppkommer genom att de triggas av omgivande miljöfaktorer eller av allergiska reaktioner. Detta är en fördel då det kan vara svårt att skilja på ett torrt och ett allergiskt öga. HYLO DUAL innehåller både hyaluronsyra och ektoin, vilket ger dropparna ett dubbelt verkningssätt. Samspelet ger intensiv och långtidsverkande smörjning av ögats yta samt skyddar mot tåravdunstning. Ektoin ökar bindningen av vatten till cellerna på ögats yta, på så sätt bildas en fysiologisk barriär på konjunktiva mot allergiframkallande ämnen. Ektoin stabiliserar också tårfilmens lipidlager vilket skyddar mot ökad avdunstning av tårar. HYLO DUAL återfuktar hornhinnan och konjunktiva samt skyddar mot ökad avdunstning av tårar. Stabilisering av tårvätskan lindrar de inflammatoriska symtomen av irriterade ögon. Dessutom lindrar HYLO DUAL också klåda och brännande känsla i samband med allergi. 6 månaders hållbarhet efter öppning. Utan konserveringsmedel och fosfater.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Generellt kan vuxna och barn äldre än 6 år droppa en droppe HYLO DUAL® i varje öga tre gånger dagligen i det nedre ögonlocket. Om du applicerar HYLO DUAL® mer frekvent (t.ex. mer än 10 gånger per dag) eller lider av svårare besvär bör du konsultera en ögonläkare regelbundet.
    Varunummer 799845
    Varumärke Hylo
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 249,00 kr
  • 1ml HYLO DUAL® innehåller 0,5 mg natriumhyaluronat, 20 mg ektoin, borsyra, borax och vatten för injektionsvätskor.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning