Hedrin ONCE Natural, 200 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Hedrin ONCE Natural dödar löss och ägg efter 10 minuters behandling. 100% naturligt med endast naturliga ingredienser, kliniskt bevisat, lätt att tvätta ur och inte kletigt. För barn över 6 månader.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Skaka flaskan före användning. Steg 1: APPLICERA produkten i torrt hår genom att helt mätta hår och hårbotten. Använd en handduk för att täcka ögon och utsatta hudområden. Massera från rötterna till topparna, var särskilt uppmärksam på området bakom öronen och hårfästet bakom bakhuvudet. Lämna produkten i håret i min 5 till max 10 min (inte längre). Om det är långt hår, fäst håret bort från huden efter applicering. Steg 2: TVÄTTA genom att applicera vanligt schampo i håret och skölja noggrant. Upprepa om det behövs för att skölja ur produkten helt. Steg 3: KAMMA för att avlägsna löss och ägg. Dela håret i sektioner och kamma en sektion i taget. Placera kamtänderna så nära hårbotten som möjligt och kamma bort från hårbotten till hårtoppen. Använd klämmor för att fästa varje sektion kammat hår. Rengör kammen under användning genom att torka av den på en pappersnäsduk. Släng pappersnäsduken i en förseglingsbar påse. Kasta den förseglade påsen. Kontrollera håret under de följande 7 till 10 dagarna. Om löss eller ägg finns kvar, upprepa steg 1-3. Använd inte hårtork. För barn äver 6 månader.
    Varunummer 799887
    Varumärke Hedrin
    Leverantör STADA Nordic
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 375,00 kr
  • Hemiskvalan, solrosolja, sorbitanolivat, bivax

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning