Hårkontroll tabletter, 240 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Hårkontroll Original är ett kosttillskott speciellt framtaget för att ge viktig näring till hår och naglar och innehåller biotin som bidrar till att bevara normalt hår, zink och selen som bidrar till att bevara normalt hår och normala naglar, och koppar som bidrar till att bevara hårets normala pigmentering. Hårkontroll innehåller också en mängd andra vitaminer och mineraler, extrakt av kiselrikt bambu samt hirs, ett av våra nyttigaste sädesslag.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
 • Mer information Två tabletter per dag i samband med måltid. Rekommenderad dagsdos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.
  Varunummer 777612
  Varumärke Hårkontroll
  Leverantör Baltex Natural AB
  Lägsta pris de senaste 30 dagarna 245,00 kr
 • Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), bambuextrakt (Bambusa arundinacea), vitamin C (L-askorbinsyra), zinkglukonat, hirsextrakt (Panicum miliaceum), manganglukonat, vitamin E (dl-alfa-tokoferylacetat), vitamin B3 (niacinamid/nikotinamid), vitamin B5 (kalcium-D-pantotenat), L-cystin, selen (L-selenmetionin), kopparsulfat, vitamin A (retinylacetat), folsyra (pteroylmonoglutaminsyra), D-biotin, ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, magnesiumsalter av fettsyror, veg. glycerin).
 • Innehåll per dagsdos (2 tabletter per dag):
  Hirsextrakt 200 mg
  Bambuextrakt 93 mg
  (varav kiseldioxid, silisiumdioksid) 32 mg
  Vitamin C 60 mg
  Niacin 30 mg
  Pantotensyra 15 mg
  L-cystin 10 mg
  Vitamin E 10 mg
  Zink 7 mg
  Mangan 5 mg
  Koppar 1000 microg
  Vitamin A 540 microg
  Biotin 20 microg
  Folsyra 200 microg
  Selen 20 microg

Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning