Gluten GO, kapslar, 30 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Gluten GO är ett enzympreparat som innehåller en kombination av noggrant utvalda matsmältningsenzymer som spjälkar upp gluten i spannmål. Tas i samband med intag av glutenhaltig mat. Motverkar gasig mage och ger en större frihet till att kunna äta efter önskemål. Gluten GO ger snabb effekt och kommer i en liten och smidig förpackning som är enkel att ta med sig. Kan hjälpa till att motverka magbesvär som gaser i magen, svullen mage och uppblåsthet. Lämpar sig inte för personer med celiaki. Vegansk.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
  • Mer information En kapsel före måltid med vätska. Vid behov kan doseringen ökas till två kapslar per måltid. Kan användas av barn från 3 år. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan bör kombineras med en mångsidig och varierad kost samt en hälsosam livsstil. Överskrid inte rekommenderad daglig dos.
    Varunummer 797242
    Varumärke Gluten GO
    Leverantör Verman Sverige AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 139,00 kr
  • Enzympreparat (per kapsel: Pepsin 500 SAPU, Proteas 75000 HUT, Proteas DPP-IV 125 DPP-IV), maltodextrin (av majs), hydroxipropylmetylcellulosa (kapselskal), vegetabiliskt fett (palm, kokos). Kan innehålla spår av SOJA och VETE.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se