Gerimax Ginseng Energikur, 60 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
"Ginseng Energikur innehåller dubbelt så mycket ginseng jämfört med Gerimax Daglig Energi. Ginseng har sedan lång tid tillbaka använts som en naturlig källa för fysisk och psykisk prestationsförmåga. Det är, genom diverse studier, dokumenterat att ginseng bidrar till vitalitet och vakenhet/pigghet "
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
  • Mer information Dosering: Tabletter: 1-2 tabletter dagligen som tas i samband med måltid. Gäller för vuxna. Rekommenderas ej till gravida och ammande. Behandlas du med blodförtunnande medel eller ska genomgå operation, konsultera din läkare/sjuksköterska innan du börjar använda Gerimax. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur och utom räckhåll för små barn.
    Varunummer 821376
    Varumärke Gerimax
    Leverantör Orkla Care AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 188,00 kr
  • Fyllnadsmedel (dikalciumfosfat), standardiserat ginseng extrakt (Panax ginseng C.A. Meyer), maltodextrin, majsstärkelse, ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa, karnaubavax), färgämne (järnoxider och järnhydroxider).
  • Deklaration per 1 tablett 2 tabletter
    GGE Ginseng Extract 200 mg 400 mg
    -varav gensenosier 16 mg 32 mg

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning