Flux+ Prevent Plaque, 500 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Flux+ Prevent Plaque är en munskölj med duo-effekt. Den förebygger plack och motverkar karies. 1) Förebygger och motverkar plack. Innehåller bland annat tetrasodium pyrophosphate och panthenol. 2) Den innehåller fluorid (0,2% NaF) som motverkar karies och ger starka tänder. Flux Prevent Plaque ska användas som ett komplement till tandborstning med fluortandkräm och mellanrumsrengöring.Flux Prevent Plaque har en fräsch smak av mint. Den innehåller inte alkohol och färgämnen. Produkten är vegansk. Flaskan har en praktisk doseringspump. För att få 10 ml trycker man försiktigt på flaskans "mage" en gång, så fylls locket med rätt mängd. Flux är utvecklad i nära samarbete med svensk tandvård.Inom Flux-familjen finns även fluorskölj i många smaker samt tandkräm och tuggummin.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Skölj i munnen 1-2 gånger per dag, under ca 1 minut. Spotta sedan ut vätskan. För vuxna och barn över 12 år. För bästa effekt, vänta gärna 1-2 timmar att äta/dricka efter fluxningen. Flaskan har en praktisk doseringspump. För att få 10 ml trycker man försiktigt på flaskans "mage" en gång, så fylls locket med rätt mängd.
    Varunummer 792897
    Varumärke Flux
    Leverantör Trimb Healthcare AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 83,00 kr
  • Aqua, Glycerin, Tetrasodium pyrophosphate, Xylitol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Panthenol, Aroma, Sodium Fluoride, Sodium Gluconate, Cetylpyridinium Chloride, Sodium Saccharin.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se