Feliway Optimum doftavgivare, 48 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
FELIWAY Optimum Doftavgivare hjälper katter att vara trygga och harmoniska i en hektisk vardag, och motverkar orosbeteenden som att kissa inne, klösa på möbler, gömma sig eller bråk mellan katter. Med FELIWAY Optimum kan du kombinera kattens behov av lugn och rutiner, med din aktiva och sociala livsstil. Så att du kan vara den bästa kattföräldern, varje dag. Nyckeln är FELIWAY Optimums nya unika feromonsammansättning som är baserad på kattens naturliga feromoner. Via en doftavgivare får katten tydliga trygghetsbudskap på ”feromonspråket”, som minskar kattens oro och stärker banden mellan er.  Även katter som är trygga i grunden kan bli oroliga av allt som ingår i vårt moderna liv, som flytt och renoveringar, resor, gäster, andra katter och nya familjemedlemmar. Med FELIWAY Optimum kan du använda både inför händelser som kan vara jobbiga för din katt, vid konflikter mellan katter och som en vardagshjälp om din katt är skygg, känslig eller orolig.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Ta av korken på refillflaskan och skruva på flaskan på doftavgivaren. Sätt doftavgivaren i översta uttaget på vägguttaget. Flaskan ska hänga nedanför ”bollen” på doftavgivaren. Låt doftavgivaren vara inkopplad hela tiden. Byt Refill varje månad.
    Varunummer 776026
    Varumärke Feliway
    Leverantör Ceva Animal Health AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 301,00 kr
  • Komplex av analoga kattferomoner (FPhC) 2%, Isoparaffin-kolväte 48 ml
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning