Feliway Friends refill 1 månad, 48 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Refill till FELIWAY Friends minskar på spänningar och konflikter mellan katterna i hemmet och får dem att trivas tillsammans. Motverkar beteenden som att de slåss eller jagar, stirrar och fryser ut varandra. Får katterna i hemmet att trivas bättre tillsammans. Ger långvarig harmoni i kattgruppen. Enkelt att använda, har dokumenterad effekt i flera vetenskapliga studier och är naturligt för katten. Rekommenderas av veterinärer och experter på kattbeteende, som Susanne Hellman Holmström. Katter kommunicerar genom att släppa iväg budskap i luften. Dessa doftlösa budskap kallas feromoner och kan bara uppfattas av katter. Människor eller andra djur känner inte av dessa budskap. När katten diar sina ungar släpper hon naturligt iväg ”harmoniferomoner” från juverområdet. Feromonernas budskap om harmoni ger trygghet till kattungarna och bidrar till harmoni mellan katterna. FELIWAY Friends använder sig av kattens egna naturliga ”harmoniferomoner” för att skicka ett budskap till katterna om att återfå harmoni och får dem att trivas tillsammans. Därför hjälper FELIWAY Friends dina katter att minska på konflikterna, undvika bråk och hitta harmoni i kattgruppen.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Ta av korken på refillflaskan och skruva på flaskan på doftavgivaren. Sätt doftavgivaren i översta uttaget på vägguttaget. Flaskan ska hänga nedanför ”bollen” på doftavgivaren. Låt doftavgivaren vara inkopplad hela tiden. Byt Refill varje månad.
    Varunummer 764843
    Varumärke Feliway
    Leverantör Ceva Animal Health AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 203,00 kr
  • Syntetisk kopia av kattens appeasingferomoner (C.A.P.) 2%. Isoparaffin-kolväte q.s.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning