Feliway Classic spray, 20 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
FELIWAY Classic Spray är perfekt för att skapa trygghet utanför hemmet ”on-the-go” och som komplement i hemmet. Används för att göra resan och besöket hos veterinären mindre oroande för katten. Enkelt att ta med, har dokumenterad effekt i flera vetenskapliga studier och är naturligt för katten. Spraya på de ställen i hemmet som din katt urin- eller klösmarkerar på grund av oro. Minskar eller tar helt bort kattens behov av att markera på dessa ställen. Katter kommunicerar genom att släppa iväg budskap i luften. Dessa doftlösa budskap kallas feromoner och kan bara uppfattas av katter. Människor eller andra djur känner inte av dessa budskap. När katten mår bra och känner sig trygg i sitt revir markerar den det genom att gnugga sitt ansikte mot olika saker, såsom möbler, människor och andra katter i hemmet. Då utsöndrar katten naturligt ”trygghetsferomoner” från kinden. Dessa feromoner påminner katten om att den är på ett ställe där den känner sig trygg och säker. FELIWAY Classic använder sig av kattens egna naturliga ”trygghetsferomoner” för att skicka budskap till katten om att här kan den känna sig helt trygg och må bra. Därför hjälper FELIWAY Classic din katt att hantera de situationer i vår vardag som kan uppfattas som oroande och stressande för katten. Och inte minst motverkar FELIWAY Classic de beteenden som oroliga katter gör, som att kissa på olika ställen inomhus, klösa på möbler och dörrar eller gömma sig av skygghet.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Spraya 8-10 pumpslag FELIWAY Classic Spray direkt i transportburen när du ska ta med katten på bil- tåg- eller flygresor. Perfekt för att ge trygghet inför veterinärbesöket. Vänta alltid 15 minuter innan du låter katten komma till sprayat område. Vid klös- och urinmarkering: Tvätta noga med milt rengöringsmedel på de ställen där din katt kissar eller klöser för att markera sin oro. Låt det lufttorka och spraya sedan FELIWAY Classic Spray. Tvätta och spraya dagligen tills din katt slutar markera. På resor med katten: Återspraya var 4:e timme. Tips om du behöver spraya igen: Spraya på en liten handduk. Vänta 15 min och lägg in handduken till katten i transportburen. Spraya aldrig på katten.
    Varunummer 773439
    Varumärke Feliway
    Leverantör Ceva Animal Health AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 94,00 kr
  • Syntetisk kopia av kattens ansiktsferomon 10%. Etanol q.s 20 ml.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning