Epitact Comfortact plus L, 2 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

COMFORTACT™ PLUS -kuddarna skyddar trampdynan genom att minska trycket och lindra smärta. Det mycket behagliga, ergonomiska bandet formas efter stortåns naturliga böjning, vilket minskar risken för irritation mellan tårna. Delen tillverkad av EPITHELIUM 26® -silikongelé känns som kulor i plantarområdet. Den har utvecklats för att formas på ett behagligt sätt runt trampdynan och fördela trycket. Tack vare den unika utformningen och materialets jämna flexibilitet är trycket som riktas mot foten optimalt. Kuddarna är tunna, vilket gör att det är möjligt att använda smala skor och gå på ett stabilt sätt. De dubbla skyddskuddarna finns i storlekarna S, M och L. Säljs parvis. Denna produkt är en medicinsk utrustning.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information KONTRAINDIKATIONER: Får inte användas på skadad hud. Om du har artärinflammation, diabetes, polyneurit, neuropati eller sår i nedre extremiteterna ska du be en läkare eller fotterapeut om råd och observera fotens skick när skyddet används. SKÖTSELANVISNINGAR: Maskintvättbar i den medföljande tvättpåsen. SAMMANSÄTTNING: 84 % silikon, 16 % polyamid-elastantextil De använda materialen har godkänts i alla myndighetstester för material som kommer i kontakt med huden vilka definieras i ISO standarden 10993-1. Om produkten förorsakar problem ska du genast sluta att använda produkten och informera MILLET Innovation. Millet Innovation är inte ansvarigt om produkten används i strid med tillverkarens rekommendationer. Referensspråket är franska. Ursprunglig CE-märkning: 2020.
    Varunummer 787041
    Varumärke Epitact
    Leverantör Nordic Lab AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 279,00 kr
  • Silikon 84% Polyamid elastantextil 16%

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning