Elotrans reload vätskeersättning, 15 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Tillfälligt slut i webblager
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Elotrans Reload är en isotonisk elektrolyt- och glukosblandning med utvalda ingredienser som stöder kroppen efter ansträngande motion eller belastning. Vätske- och elektrolytbalansen kan rubbas när man t ex. svettas och då är det bra att upprätthålla elektrolytbalansen genom att dricka en elektrolytlösning. Elotrans Reload innehåller också magnesium som bidrar till elektrolytbalansen och vitamin B2 och B5 som att bidrar till att minska trötthet och utmattning samt till normal energiomsättning samt även kolin som bidrar till att bibehålla normal leverfunktion. Elotrans Reload med apelsinsmak är ett kosttillskott som innehåller socker och sötningsmedel. En förpackning innehåller 15 dospåsar med pulver för beredning av oral lösning.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
  • Mer information Lös upp innehållet från en dospåse i 200 ml kallt eller ljummet vatten vid behov. Rör om ordentligt tills pulvret är helt upplöst (ungefär 30 sekunder). Det är normalt att färgen ändras något när du rör om lösningen. Den maximala dosen på 2 dospåsar per dag (= två enskilda doser) får inte överskridas. Drick den färdiga lösningen omedelbart.
    Varunummer 799801
    Varumärke Elotrans reload
    Leverantör STADA Nordic
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 105,00 kr
  • Dextros, fruktooligosackarider, magnesiumlaktat, natriumcitrat, natriumklorid, kolinbitartrat, kaliumklorid, apelsinarom, äppelsyra, sötningsmedel sukralos, rödbetsjuicepulver, pantotensyra (som kalcium-D-pantotenat), vitamin B2 (som riboflavin)
  • Nutrition information per 100 g  
    Calories/Energy (energy; method of determination unknown or variable)
    324 kcal
    1360 kJ
    10
    Fat, Total (fat, total)
    0.5 g
    10
    Fat, Saturated (fatty acids, total saturated)
    0.44 g
    30
    Carbohydrate, Available
    77.1 g
    10
    Sugars, Tot, Expression Unknown
    35.8 g
    20
    Protein, Total; Method Of Determination Unknown Or Variable
    1.78 g
    10
    Salt Equivalent
    9.29 g
    20

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning