Ellen Vaginal pH control , 5 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek

Ett snabbt och enkelt självtest för kontroll av det vaginala pH-värdet. Ett obalanserat pH-värde är en bidragande faktor till underlivsbesvär och kan skapa b.la. irritation och klåda. Med ellen® Vaginal pH-control® kan du enkelt kontrollera det vaginala pH-värdet. Använd med fördel efter en antibiotikabehandling, behandling av underlivet, om du misstänker bakteriell vaginos, under graviditet, vid illaluktande underliv eller när du upplever allmän irritation och obalans i underlivet. Innehåller 5 tester med en bruksanvisning och ger svar efter 10 sekunder, smärtfritt. Medicinteknisk produkt.

Bra att veta / Att tänka på: Visste du att ettt pH-balanserat underliv innebär bland annat
• Att du undviker besvär och minskar risken för infektioner
• Att du undviker irritation och klåda
• Att du undviker obehag och ett underliv som luktar illa
• Att du främjar de goda bakterierna och håller borta de oönskade som gör livet tråkigt för dig och ditt underliv En sur miljö i underlivet är förutsättningen för en god intimhälsa.

Det finns flera orsaker till ett förändrat pH-värde, till exempel sex, stress, mens eller en antibiotikabehandling. Med ellen® Vaginal pH-control® kan man tidigt upptäcka eventuell obalans i det vaginala pH-värdet. Det är också ett bra sätt att lära känna sitt underliv på och hur ens pH-balans fungerar. Ett underliv ska lukta underliv men har man t.ex. haft underlivsbesvär blir en del kvinnor osäkra på om underlivet är i balans igen och kan bli osäkra på sin egen underlivsdoft. Underlivsdoften kan också variera under menstruationscykeln och behöver inte innebära att man har underlivsbesvär.

Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Tvätta händerna. Öppna foliepåsen och ta ut teststickan. Se till att bara ta i den runda delen av testapplikatorn. Håll testapplikatorn i den runda delen. Undvik att ta på mätningszonen (den delen med pappersremsa) och se till att den inte kommer i kontakt med vätska. För in den smala delen av testapplikatorn försiktigt i vaginan ca 2-3 cm, inte mer än till att den runda delen börjar. Pressa försiktigt stickan mot slidväggen så att mätningszonen blir ordentligt fuktig. Vänta 10 sek, ta ut teststickan och jämför färgen på mätningszonen med pH-skalan i bipacksedeln. (Svenska)
    Varunummer 794101
    Varumärke Ellen
    Leverantör Ellen AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 97,00 kr
  • pH-testet är en engångsprodukt och är färdig för direkt användning. pH-testet innehåller ett plasthölje där reagens är fäst. Inuti plasthöljet finns en torr kemisk reagensremsa för att mäta PH-värdet av vaginalvätskan, endast det nuvarande pH-värdet blir synligt på änden av applikatorn. Test remsa : PET (Polyethylene terephthalate), Reagens remsa : pH-specifikt reagens, filtreringspapper, Plasthölje : ABS (Acrylonitrile-Butadiene-Styrene-Copolymere).
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se