Ellen Prebiotic deo spray, 100 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek

ellen® Prebiotic Deo Spray är en pH-balanserande, parfymfri och doftneautraliserande intimdeo för ljumskarna. Ett bra alternativ mellan tvättarna för en uppfräschande effekt eller i förebyggande syfte.

På samma sätt som vi har svettkörtlar i armhålorna har vi även svettkörtlar i ljumskarna och det är därför naturligt att vi svettas där. Att tvätta underlivet mer än en gång om dagen kan däremot vara påfrestande för den naturliga underlivsbalansen. ellen® Prebiotic Deo Spray är därför ett bra alternativ mellan tvättarna för en uppfräschande känsla eller i förebyggande syfte. ellen® Prebiotic Deo Spray används i ljumskarna och får inte användas direkt på slemhinnorna.

ellen® Prebiotic Deo Spray innehåller mjölksyra som återfuktar och prebiotika som boostar hudens goda bakterier, minskar irritation och stärker hudens skyddsbarriär. Vegansk, fri från aluminium och dermatologiskt testad. Tillverkad i Sverige.

Ett pH-balanserat underliv innebär bland annat:

• Att du undviker besvär och obehag
• Att du undviker irritation och klåda
• Att du undviker ett underliv som luktar illa
• Att du främjar de goda bakterierna och håller borta de oönskade som gör livet tråkigt för dig och ditt underliv

Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information ellen® Prebiotic Deo Spray används i ljumskarna och är även ett bra alternativ mellan tvättarna för en uppfräschande känsla. (Svenska)
    Varunummer 794336
    Varumärke Ellen
    Leverantör Ellen AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 132,00 kr
  • Aqua, Alcohol Denat.,Triethyl Citrate, Glycerin, Sodium Levulinate, Sodium Caproyl / Lauroyl Lactylate, Lactic Acid, Morinda Citrifolia Callus Culture Lysate, Sodium Anisate, Citric Acid.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning