Ellen Aqua block tampon , 8 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
En unik tampong speciellt anpassad för bad och simning med en vattentät barriär. Den vattentäta barriären motverkar att förorenat eller klorerat vatten tar sig upp i slidan och påverkar den naturliga balansen. ellen® Aqua Block Tampon är av normalstorlek men med en uppsugningsförmåga som en tampong av storlek mini för att inte torka ut underlivet i onödan under korttidsanvändning. Bra att veta / Att tänka på Visste du att…. Obalans i vaginala pH-värdet är en bidragande faktor till underlivsbesvär. Om du upplever återkommande besvär med irritation i underlivet kan ellen® Aqua Block Tampon hjälpa till att förhindra förorenat eller klorerat vatten från att ta sig upp i slidan och på så sätt skapa irritation. Sätt in ellen® Aqua Block Tampon innan du ska bada eller simma. Ta ut tampongen när du är klar. Byt med fördel till en ellen® Probiotic Tampon.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Sätt in ellen® Aqua Block Tampon innan du ska bada eller simma. Ta ut tampongen när du är klar. Byt med fördel till en ellen® Probiotic Tampon.
    Varunummer 794335
    Varumärke Ellen
    Leverantör Ellen AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 39,00 kr
  • Viskos fiber, Mjuk slät PE/PET (polyester/polyetylen), Hydrofobisk bomulls tråd, Paraffin 0,2-0,4 g / tampong.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning